over ons

  • Delipan is een specialiteitenbakkerij voor diepgevroren kleinbrood-producten met hoge toegevoegde waarde, op maat van elke klant.

    Delipan wordt geleid door de derde generatie van bakkers, met een innovatieve drang naar diepgevroren kleinbroodproducten. De ingebruikname van het nieuwe bedrijfsgebouw leidde een doorgedreven investeringsprogramma in.

  • Delipan gelooft sterk in specialiteiten met hoge toegevoegde waarde. Wij focussen ons op speciale niet-gangbare kleinbroodproducten van 25 tot 170 gram. Hierdoor groeiden wij de laatste jaren uit tot een betrouwbare toeleverancier van Europese grootbakkerijen. Daarnaast beleveren wij ook de groothandel uit het bakkerij-, slagerij- en horecakanaal.

de troeven van Delipan

  • De schaalgrootte van Delipan is een sterke uitvalsbasis voor alle opdrachten. De filosofie bij Delipan is ‘lean and mean’, onze werkwijze is no-nonsense.

  • In ons nieuw moderne bedrijfsgebouw investeerden wij in een performante kleinbroodlijn die heel flexibel inspeelt op de meeste vragen. Zo helpen wij seizoenspieken opvangen of produceren wij niche-producten onder private label voor grootbakkerijen.

geschiedenis

Delipan kan bogen op 75 jaar ervaring en vakmanschap. Het begon allemaal in 1937. Voorvader Michel Demey startte samen met zijn echtgenote een bakkerij in Roeselare. De tweede generatie bracht de versbakkerij op het niveau van grootambachtelijke bakkerij.

In 1997 startte de 3de generatie onder de naam van Delipan, een bedrijf dat handig inspeelt op de toenemende tendens naar kwaliteitsproducten in de diepvriessector.

2010 was een nieuwe mijlpaal in het verhaal van Delipan. Er werd geinvesteerd in een nieuw bedrijfsgebouw aan de Prins Albertlaan 55 in Izegem. Ook de hele infrastructuur voor de deegbereiding, de deegverwerking, het bakproces, de invriesinstallatie en de verpakkingslijn werd meteen volledig vernieuwd.